Saturday, September 11, 2010

Motivation. . .

Foto: Daniel Clement

Jeg har siden mit sidste indlæg, tænkt en del over hvad der skal til for at få noget feedback og motivere folk til at bidrage med deres meninger og idéer.
Grunden er simpelthen den, at jeg og en god veninde har talt os varme på idéen om at starte et nyt tøjmærke.

I den forbindelse ville jeg så lige stikke en finger i jorden, for at høre om der overhovedet er interesse og behov for mere nyt tøj. Men måske er folk til- fredse med det udvalg der allerede findes i dag. . .

Men for at gribe det en smule anderledes an, så kunne det være rart at høre hvad dit foretrukne stykke tøj/beklædning egentlig er ? Hvad kan du ikke leve uden ? 

3 comments:

Mrs Cakeaholic said...

Kære John..
Tro ikke at dit indlæg er gået i "glemmebogen", tværtimod har det sat en masse tanker igang hos mig.
Der mangler virkelig noget anderledes tøj til en fornuftig pris. Tøj med facon, med detaljer, med små finurligheder, med fantasi- men det skal passe os "almindelige" danskere og vores pengepung.
Ofte når jeg kikker på tøj, og endelig finder noget jeg kan li' (farve, stil osv), så passer det enten ikke i størrelse eller snit og ligner i stedet bare noget som er løgn....
Jeg sender dig en mail, som er mere uddybende..
Knus Irene

Karen Klarbæk said...

Mit yndlingstøj er næsten altid fra Ivan Grundahl. Helst strik.
Asymetrisk og i gode kvaliteter. Af og til bliver det dog for tungt i stilen.
Så er jeg vild med lidt rå mix a la militær.
Ideen lyder spændende.....hvad mon I pønser på?

Ingerlise said...

Det tøj jeg helst vil købe er i gode materialer og farver. Jeg kan lide at blive overrasket med små finurlige eller overraskende detaljer. Det må gerne skille sig ud. Samtidig køber jeg gerne klassisk tøj, det skal være noget man kan "bo" i, i flere sæsoner.
Jeg elsker mix af materialer, det må ikke blive for "pænt"