Saturday, May 08, 2010

Irina Shabayeva

Photo: Perry Hagopian

Bedre sent end aldrig, kommer her et lille indlæg om vinderen af den 6. sæson af Project Runway, som løb over skærmen tidligere i år.
Det blev som bekendt Irina Shabayeva der vandt over Althea Harper og Carol Hannah Whitfield, med en meget gennemført kollektion, inspireret af "Moderne krigerkvinder i New York City".

Dermed havde hun fingeren på pulsen, for det er netop en af de trends der er fremme nu. Kollektionen viste meget kropsnære silhuetter i primært sort og gråt. Men der indgik også voluminiøst strik og t-shirts, samt tilbehør der fik det hele til at hænge sammen.

Gennem hele sæsonen, var hun den mest ambitiøse og seriøse af alle deltagerne. Hun vandt hele tre udfordringer og lå aldrig blandt de sidste.
“So many woman are afraid of the bitch word, but you`ve got to go for what you want. It´s not going to be handed to you.” har hun bl.a. sagt. Du kan se meget mere på hendes hjemmeside: www.irinashabayeva.com.

Efterfølgende har hun blandt meget andet lavet denne fantastiske brudekjole til Kelly Ripa, fra det amerikanske tv-show "Live with Regis and Kelly".

Photo: Disney-ABC Domestic Television